۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا

آخرين اخبار پزشكي ايران و جهان را در اينجا بيابيد

۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا

۱۶ بازديد

در زمينه بيماري حاد عروق ويروس كرونا در كشور و افزايش خطر عفونت ، توصيه هاي تغذيه اي را جدي بگيريد و آنها را دنبال كنيد. به گزارش سلام دكتر و با توجه به دفتر تغذيه بهداشت عمومي وزارت بهداشت ، در اينجا 20 نكته مهم تغذيه اي براي بيماري عروق ويروس كرونا قلب آمده …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا

۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا https://hydoc.ir/۲۰-نكته-كليدي-تغذيه-در-زمان-ابتلا-به-كرو/ https://hydoc.ir/۲۰-نكته-كليدي-تغذيه-در-زمان-ابتلا-به-كرو/#respond سلام دكتر Thu, 19 Aug 2021 03:12:17 0000 رسانه سلامت و دانش ۲۰ Coronavisrus ابتلا برنامه ليمويي به پنجمين تاج كره اي تاج دلتا تغذيه در رژيم غفاري خوبه يا ليمويي رژيم لاغري ليمويي رژيم ليمويي ني ني سايت زمان سايت رژيم ليمويي ظهور پنجمين كرونا كرونا كليدي نكته https://hydoc.ir/?p=9014

در زمينه بيماري حاد عروق ويروس كرونا در كشور و افزايش خطر عفونت ، توصيه هاي تغذيه اي را جدي بگيريد و آنها را دنبال كنيد. به گزارش سلام دكتر و با توجه به دفتر تغذيه بهداشت عمومي وزارت بهداشت ، در اينجا 20 نكته مهم تغذيه اي براي بيماري عروق ويروس كرونا قلب آمده …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا

در زمينه بيماري حاد عروق ويروس كرونا در كشور و افزايش خطر عفونت ، توصيه هاي تغذيه اي را جدي بگيريد و آنها را دنبال كنيد.

به گزارش سلام دكتر و با توجه به دفتر تغذيه بهداشت عمومي وزارت بهداشت ، در اينجا 20 نكته مهم تغذيه اي براي بيماري عروق ويروس كرونا قلب آمده است:

– نوشيدن آب را فراموش نكنيد و حتماً 6 ليوان آب در روز بنوشيد.

– خوردن غذاهاي سرخ شده مانند كاكائو ، كتلت ، سوپ ، كباب و … ممنوع است.

– در اين مدت فقط غذاهاي پخته بخوريد.

مصرف غذاهاي سفيد مانند لوبيا ، تخم مرغ ، گوشت و روغن گردو بدون قند را افزايش دهيد.

تخم مرغ آب پز را هر روز بخوريد تا كاملا پخته شود.

مصرف قند و شكر را محدود كنيد.

– كنسرو ، گوشت فرآوري شده و فست فود ممنوع است.

خوردن ميوه و سبزيجات در طول روز را فراموش نكنيد.

– غذاهاي صنعتي حاوي قند ، مانند كلوچه ، كيك ، مربا ، مشروبات الكلي ، آب ميوه ها و آب ميوه هاي صنعتي ، شيريني ، آب نبات و شكلات صنعتي ممنوع است.

محصولات لبني مانند ماست پروبيوتيك را هر روز همراه با غذا بخوريد.

از غذاهاي تحريك كننده مانند برخي غذاهاي تند از رژيم غذايي خود مانند فلفل خودداري كنيد.

صبحانه متنوع شامل عسل ، عدس ، خيار ، تخم مرغ ، پنير و آجيل بخوريد.

– آجيل هايي مانند بادام ، فندق ، پسته و گردو را هر روز در ماست ، سوپ و خورشت بخوريد.

در اين دوره ، ويتامين D ، ويتامين C و روي را فراموش نكنيد. يك هفته 50،000 واحد ويتامين D از شروع علائم تا يك ماه پس از شروع علائم ، 75 تا 100 ميلي گرم اضافي و 1000 ميلي گرم ويتامين C اضافي ظرف دو هفته پس از شروع علائم.

– پودر سبز مانند سبوس گندم ، ماش ، عدس و … را روزانه در سوپ ، خورش و ماست بخوريد.

از غذاهاي دير هضم شامل پنير پيتزا ، ماكاروني و قارچ خودداري كنيد.

در صورت اسهال ، تا حل اين مشكل ، مصرف مكمل هاي ويتامين C ممنوع است. هنگام اسهال ، هويج را با مقدار كمي چربي و نمك به همراه ماست پروبيوتيك بخوريد.

از ميوه هاي حاوي ويتامين A مانند موز ، انبه ، طالبي و سبزيجاتي مانند هويج استفاده كنيد.

– همراه غذا از ليمو ترش استفاده كنيد.

مصرف قهوه ، چاي قوي ، نسكافه يا شكلات تلخ ممنوع است.

انتهاي پيام

به

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
۲۰ نكته كليدي تغذيه در زمان ابتلا به كرونا

https://hydoc.ir/۲۰-نكته-كليدي-تغذيه-در-زمان-ابتلا-به-كرو/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.