مناظره دوم نامزدهاي سيزدهم رياست جمهوري بدون اشاره مختصر به اين موضوعات و ارائه برنامه اي براي آينده و راه حل مشكلات در اين زمينه ، بر موضوعات فرهنگي و اجتماعي متمركز بود. با فرهنگ و هنر ، آب تميز عملي هنرمندان به گزارش تيتر نيوز ، از زمان آغاز مبارزات انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري …
حكايت «بيفرهنگي» در مناظره اي فرهنگي! https://titr-news.ir/2021/06/حكايت-بيفرهنگي-در-مناظره-اي-فرهنگي/ تيتر نيوز Tue, 08 Jun 2021 18:20:33 0000 فرهنگ و هنر https://titr-news.ir/2021/06/حكايت-بيفرهنگي-در-مناظره-اي-فرهنگي/ مناظره دوم نامزدهاي سيزدهم رياست جمهوري بدون اشاره مختصر به اين موضوعات و ارائه برنامه اي براي آينده و راه حل مشكلات در اين زمينه ، بر موضوعات فرهنگي و اجتماعي متمركز بود. با فرهنگ و هنر ، آب تميز عملي هنرمندان به گزارش تيتر نيوز ، از زمان آغاز مبارزات انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري …
مناظره دوم نامزدهاي سيزدهم رياست جمهوري بدون اشاره مختصر به اين موضوعات و ارائه برنامه اي براي آينده و راه حل مشكلات در اين زمينه ، بر موضوعات فرهنگي و اجتماعي متمركز بود. با فرهنگ و هنر ، آب تميز عملي هنرمندان
به گزارش تيتر نيوز ، از زمان آغاز مبارزات انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري ، اين انتقاد بارها توسط رسانه ها ، به ويژه كارشناسان و فعالان فرهنگي و هنري كه شكاف فرهنگي و هنري را در برنامه ها و حتي همه احساس مي كنند ، مطرح شده است. با اين وجود هنوز اميد و انتظار وجود داشت كه حداقل در بحث انتخابات در مورد موضوع فرهنگ ، هر كانديدايي از اين فرصت براي بيان نظرات خود در مورد مسائل فرهنگي و هنري استفاده كند و برنامه ها و برنامه هاي مكتوبي ارائه دهد كه مشكلات در اين زمينه حل كرد.
بسياري از سالات نامزدها در مناظره تلويزيوني دوم كه عصر سه شنبه (8 آگوست) از آنتن سيما پخش شد ، هيچ رنگ و بويي فرهنگي و هنري نداشت و به مسائل اقتصادي و اجتماعي اختصاص داشت و اگر حتي برخي از نامزدها اشاره مختصري داشتند انجام دادند و سطح بالايي از اين منطقه داشتند ، اين بخشي از بيانيه عمومي آنها بود. در حقيقت ، بحث دوم ، كه به عنوان “فرهنگي” در كنار مسائل اجتماعي و سياسي تعريف شده بود ، حداقل بخشي از “فرهنگ” و به ويژه “هنر” را در سوالات ميزبان و برنامه هاي نامزدها داشت.
در عين حال ، تعدادي از نامزدها در تلاشند تا جايگاه مردم در فرهنگ و هنر و اهميت نقش رسانه ها را در دنياي امروز ترسيم كنند. به عنوان مثال ، يك كانديدا با تمركز بر مسئله اساسي اقتصاد ، راه حل مسئله فرهنگي را به عنوان شرط استراتژيك براي حل مشكلات اقتصادي ايجاد كرد و برخي ديگر از نامزدها از كشور انتقاد كردند. از شخصيت هاي مهم و اصيل فرهنگي و قسمت هنري. در طول انتخابات ، آنها به ياد مي آورند كه اين گروه از يادبود عكس مي گرفتند يا براي جلب توجه مردم از موسيقي رپ استفاده مي كردند. همچنين ، نامزدي كه سعي داشت با بحث در استفاده از شعر ، فضاي استوديوي بحث را ايجاد كند ، به اشتباه بخشي از آهنگ توسط خواننده را به يكي از شاگردان آهنگي كه توسط اين بازيگر در ايران توقيف شده است نسبت داد.
اين نامزد همچنين قول داد شوراي عالي انقلاب فرهنگي را در دومين س culturalال فرهنگي قرعه كشي دوم كه اكثريت به وي داده شد و مختص وي بود ، مورد تجزيه و تحليل قرار دهد.
در همين زمان ، عدم توجه كانديداهاي رياست جمهوري به بحث فرهنگ و هنر در بحث ، كه توجه در اين زمينه را مي طلبيد ، انتقاداتي را به دنبال داشته است. در همين راستا ، سيد عباس صالحي ، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ، در صفحه توئيتر خود به اين موضوع واكنش نشان داد و گفت: “فرهنگ و هنر بخشي از بحث بود كه به آن توجه نشده است. به نام فرهنگ و جامعه. ايران فرهنگ و هنر ايراني. “ما در مورد چه برنامه هايي صحبت مي كنيم؟”
البته پيش از مناظره نيز اقدامات مشابهي از سوي نامزدها انتظار مي رفت. اگر در مبارزات انتخاباتي نامزدهاي گذشته ، علاوه بر دوره هاي گذشته ، نام كارگردانان سينما به عنوان تهيه كننده فيلم هاي تبليغاتي ذكر نشده و همچنين نام هنرمندان موسيقي كه معمولاً وظيفه ساختن آهنگ هاي تبليغاتي را دارند ، ذكر نشده است.
با اين وجود ، يكي از س questionsالات اصلي فعالان و علاقه مندان به حوزه فرهنگ و هنر اين بود كه چرا نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري در ميان انواع شعارها از فرهنگ و هنر آگاهي ندارند؟!
نگاهي گذرا به مبارزات كانديداها براي انتخابات 0000 رياست جمهوري نشان مي دهد كه حلقه اصلي گمشده در برنامه نامزدها فرهنگ و هنر است و در عوض هر كانديدا بيشتر بر روابط اقتصادي ، سياسي و بين المللي تمركز دارد.
اگرچه در شرايط فعلي و مشكلاتي كه مردم براي غلبه بر آنها تلاش مي كنند ، بيشتر تمركز بر روي اين مشكلات نتيجه ايجاد ايدئولوژي شعارهاي بي اساس است كه نامزدها قادر به رفع نقاط ضعف نيستند و با جلب نظر مردم چه چيزي بدست مي آوريد ؟
در عين حال ، بدون توجه به برنامه هاي هر كانديدا براي حل مشكلات سياسي و اقتصادي ، انتظار مي رفت كه تاكنون برخي نگراني ها و مشكلات در زمينه فرهنگ و هنر به طور جدي مطرح شود. اين در حالي است كه فعالان اين بخش در طول كرونا در زمينه هاي اصلي صدا و سيما ، سينما ، تئاتر ، موسيقي و رسانه رنج زيادي ديده اند و هنوز روزهاي سختي را پشت سر مي گذارند.
انتهاي پيام