از ابهامات پرونده پزشكي “كيارستمي” تا انتشار مدارك پزشكي “انصاريان”

آخرين اخبار پزشكي ايران و جهان را در اينجا بيابيد

از ابهامات پرونده پزشكي “كيارستمي” تا انتشار مدارك پزشكي “انصاريان”

۲۷ بازديد

انتشار برخي از عكسهاي سوابق پزشكي علي انصاري بحث در مورد حريم خصوصي بيمار را دوباره زنده كرده است. موضوعي كه پس از مرگ عباس كرستومي خبرساز شد اما به جايي نرسيد … به گزارش تيتر نيوز ، امروز بلندي هاي جولان در ايران و سراسر جهان مشغول است. بنابراين اين اولين خبر از طاعون …

از ابهامات پرونده پزشكي “كيارستمي” تا انتشار مدارك پزشكي “انصاريان” https://titr-news.ir/2021/01/از-ابهامات-پرونده-پزشكي-كيارستمي-تا-ان/ تيتر نيوز Sun, 31 Jan 2021 01:14:20 0000 اجتماعي https://titr-news.ir/2021/01/از-ابهامات-پرونده-پزشكي-كيارستمي-تا-ان/ انتشار برخي از عكسهاي سوابق پزشكي علي انصاري بحث در مورد حريم خصوصي بيمار را دوباره زنده كرده است. موضوعي كه پس از مرگ عباس كرستومي خبرساز شد اما به جايي نرسيد … به گزارش تيتر نيوز ، امروز بلندي هاي جولان در ايران و سراسر جهان مشغول است. بنابراين اين اولين خبر از طاعون …

انتشار برخي از عكسهاي سوابق پزشكي علي انصاري بحث در مورد حريم خصوصي بيمار را دوباره زنده كرده است. موضوعي كه پس از مرگ عباس كرستومي خبرساز شد اما به جايي نرسيد …

به گزارش تيتر نيوز ، امروز بلندي هاي جولان در ايران و سراسر جهان مشغول است. بنابراين اين اولين خبر از طاعون ، افسردگي و مرگ قرن است. در ايران ، همه رسانه ها به دنبال اطلاعات داغ و به روز در مورد وضعيت Kwid-19 در كشور هستند تا علاوه بر اطلاع رساني به مردم ، در افزايش توصيه هاي بهداشتي و جلوگيري از سلطنت نيز نقش داشته باشند. وقايع روز تاجگذاري را به موقع دنبال كنيد. اين در حالي است كه همزمان به نظر مي رسد در برخي موارد ، سازمان هاي خبري از كنترل اخلاق رسانه اي و حتي اخلاق پزشكي خارج هستند و هدف آنها فقط آگاهي و تعامل مخاطبان است ، نه اطلاع رساني به مردم. .

از حريم خصوصي بيمار محافظت كنيد

در كورا كرونا تعداد زيادي از افراد به اين بيماري مبتلا شده اند و برخي نيز به دنبال Covid-19 درگذشتند. طبق اعلام وزارت بهداشت ، تعداد كل بيماران مبتلا به سرماخوردگي در كشور به يك ميليون و 411 هزار و 731 نفر رسيده است و متأسفانه تعداد كل مرگ و مير ناشي از اين بيماري در كشور ما به 57 هزار و 889 نفر رسيده است. در عين حال ، در عين حال ، من شاهد رشد آن نه تنها در ميان مردم عادي بلكه در ميان افراد مشهور ، هنرمندان ، ورزشكاران و افراد مشهور هستيم. اعطاي طيف گسترده اي از ورزشكاران و هنرمندان علاقه مند به دادن اطلاعات در مورد وضعيت سلامتي خود بسيار مهم است. از آنجا كه درمانگران افراد مشهور ، غالباً از طريق رسانه هاي مختلف به اطلاع عموم مي رسانند و اطلاعات دقيق و دقيقي از وضعيت اين افراد ارائه مي دهند ، اما بايد توجه داشت كه انتشار اين اطلاعات بايد براساس مفاد قانون اخلاق باشد : الف) پزشكي كه در 7 اوت و با محرمانه بودن اطلاعات پزشكي مورد تأييد شوراي عالي سازمان نظام پزشكي كشور قرار گرفت. آيا بيمار به بيماري بيماري كرونا قلب يا بيماري ديگري مبتلا است.

ارائه اطلاعات بهداشتي يا نقض حريم خصوصي؟

در عين حال انجمن ورزشي سياه پوشان چند روزي است كه يك بازيكن باتجربه در تيم ملي است. مهرداد ميناوند كه يك هفته پس از جنگ كرونا در سن 45 سالگي درگذشت. علي انصاري تنها چند روز پس از بستري شدن ميناوند در بيمارستان به بيماري قلبي مبتلا شد و هنوز تحت نظارت پزشكي است. بر همين اساس ، اين روزها افكار عمومي ، به ويژه هواداران وي ، سلامتي علي انصاري را به طور گسترده دنبال مي كنند و بر همين اساس ، رسانه هاي مختلف در تلاشند سلامت اين فوتباليست اخراجي و سابق فوتبال ايران را از تيم پزشكي خارج كنند. اطلاعاتي درباره. . اما همزمان شاهد انتشار برخي سوابق پزشكي علي انصاري در برخي رسانه ها بوديم كه واكنش هاي گسترده اي نيز در فضاي مجازي ايجاد كرد. دليل اين امر اين است كه انتشار شرح اطلاعات پزشكي و سوابق بيمار قوانين سختگيري در مورد اخلاق پزشكي دارد و بخشي از محرمانه بودن اطلاعات پزشكي بيمار است.

وزارت بهداشت به تخلفات پاسخ مي دهد

بر اين اساس بود كه وزارت بهداشت نيز نسبت به چنين اطلاعاتي توسط دكتر واكنش نشان داد و وي در اين زمينه نوشت:

بر اساس ماده 76 دستورالعمل هاي كلي اخلاق حرفه اي متخصصان پزشكي: متخصص پزشكي و همكاران وي از حق بيمار در كليه اطلاعات ، از جمله اطلاعات حساس و غير حساس ، كه در مراحل مختلف تشخيصي و درماني جمع آوري مي شود ، محافظت مي كنند. يا به هر روشي به تيم درماني احترام بگذاريد. ارائه اطلاعات به هر شخص ديگري غير از فرد بيمار يا شخصي كه وي شناسايي مي كند ممنوع است.

همچنين ، طبق ماده 85 دستورالعمل هاي اخلاق پزشكي ، متخصصان پزشكي و رسانه هاي وابسته به سازمان تنها حضور در برنامه هاي تلويزيوني و ارائه هرگونه اطلاعات به رسانه ها ، از جمله مصاحبه هاي خبري با هر رسانه را توجيه مي كنند. در صورتي كه به هيچ وجه نقض محرمانه باشد. در عين حال ، نبايد اعتماد عمومي را به حرفه پزشكي و شركت هاي وابسته آن تضعيف كند.

همچنين ، طبق ماده 86 اين دستورالعمل ، پزشكان متخصص و اعضاي مرتبط در نظرات رسانه اي خود در مورد بيماراني كه از چهره هاي شناخته شده جامعه هستند ، موظف هستند ، به اين ترتيب كه بيمار ضمن احترام به حريم خصوصي آنها ، به خانواده و بستگان آسيب نرساند. . و باعث افشاي غيرقانوني اطلاعات بهداشتي افراد ذكر شده نمي شود.

ماده 87 اين راهنما همچنين بيان مي كند كه بايد از محتواي بيمار براي تهيه محتواي آموزشي ، استفاده در فرآيند تحقيق (مانند گزارش موارد خاص) يا درمان (مانند عكس هاي گرفته شده براي جراحي زيبايي) عكسبرداري و فيلم برداري شود. ، تهيه برنامه هاي سينمايي ، مستندها يا اخبار و موارد مشابه فقط پس از گرفتن اجازه از بيماران مجاز است. در مواردي كه هويت فرد مشخص است ، رضايت نامه اخذ شده بايد كتبي باشد b. مسئوليت سو mis استفاده از فيلم يا عكس بر عهده متخصصان پزشكي و افراد مرتبطي است كه براي اهداف آموزشي يا تحقيقاتي استخدام شده اند يا فيلم يا عكس گرفته اند.

طبق ماده 89 راهنماي اخلاق پزشكي ، اطلاعات و نمونه هاي مربوط به بدن بيمار مانند راديوگرافي ، نمونه بافت ، خون و مايعات بيولوژيكي و مواد ژنتيكي خارج شده از بدن ، بخشي از حريم خصوصي بيمار و براي اهداف مختلف است. آي تي. داروها و تحقيقات مجاز است در صورتي كه رضايت مالك جلب شده باشد يا اطلاعات و نمونه آن به طور نامعلوم براي صاحبان آنها ناشناخته باشد.

اصول حريم خصوصي و حريم خصوصي بيمار

لازم به ذكر است كه حفاظت از حريم خصوصي بيمار آنقدر مهم است كه سازمان سيستم هاي پزشكي يك فصل جداگانه با عنوان “حريم خصوصي و رازداري” را در راهنماي عمومي اخلاق حرفه اي پزشكي اختصاص داده است. در اين فصل ، علاوه بر توضيح مفاد فوق ، تعدادي از اصول ديگر در مورد حريم خصوصي بيمار ذكر شده است:

ماده 77 اين دستورالعمل بيان مي دارد كه فقط متخصصان پزشكي و افراد مرتبط كه عضو گروه درماني بيمار هستند مجاز به دسترسي به اطلاعات مربوط به تشخيص و درمان هر شخص و ساير اشخاص اعم از پزشك يا عضو يك متخصص پزشكي هستند. بيمار اجازه دسترسي به اطلاعات را ندارد. ماده 78 همچنين تأكيد مي كند كه اجازه “نقض اصول محرمانه بودن” با پزشكان و همكاران پزشكي محدود به موارد مشخص شده در قانون است. در چنين مواردي ، بيمار بايد تا آنجا كه ممكن است از الزامات قانوني آگاه باشد و سپس قبل از جمع آوري اطلاعات در مورد آن ، اطلاعات كسب كند.

طبق ماده 79 راهنماي عمومي اخلاق پزشكي ، تعهد متخصصان پزشكي و نهادهاي مربوطه در ارائه اطلاعات بيمار به مقامات قضايي و انتظامي فقط منوط به تحقيقات رسمي رسمي است.

در ماده 80 اين راهنما همچنين آمده است كه پزشكان و افراد مرتبط موظف به رعايت حريم خصوصي بيماران هستند. احترام به حريم خصوصي بيمار به معناي خودداري از هرگونه اقدامي است كه بيمار نقض مي كند. در اين راستا ، اعضاي سازمان بايد از اقداماتي مانند معاينه بيمار در حضور افراد ديگر ، پرسيدن س sensitiveالات حساس از بيماران در حضور ديگران به گونه اي كه موجب شرمندگي بيماران شود و مشاهده يا مشاهده غيرضروري بيماران ، خودداري كنند. ، به خصوص بيمار عضلاني.

طبق ماده 81 دستورالعمل هاي اخلاق پزشكي ، متخصصان و پزشكان پزشكي لازم است از انجام هرگونه تحقيق در مورد امور شخصي و خانوادگي بيماران خودداري كنند. از بيماران نبايد س personalالات شخصي كه مربوط به تشخيص و درمان بيماري نيست ، پرسيده شود. اگر بخواهند س questionsالاتي را بپرسند كه بيماران در تشخيص و درمان آنها تداخل دارند ، بايد از ضرورت س questionsال به زبان ساده و قابل فهم آگاه شوند.

طبق ماده 82 اين دستورالعمل ، بنا به درخواست بيمار ، لازم است كه شخص يا افراد بيمار در مراحل تشخيص و درمان باشند. مگر اينكه اين همكاري مانع از اجراي استانداردهاي مداخله پزشكي شود. در همان زمان ، ماده 83 مي گويد ، در صورت رضايت بيمار ، آزمايشات حساس بيمار جنس بالا بايد در حضور پرسنل همجنسگرايان يا بيمار انجام شود. اگر اين معاينه از نظر علمي و عملي توسط همسر همجنس امكان پذير باشد و مشكلي براي بيمار ايجاد نكند ، همسر همجنس بايد عمل و نتيجه آزمايش را بدست آورد.

طبق ماده 84 دستورالعمل هاي كلي اخلاق پزشكي ، متخصصان و همكاران پزشكي موظفند از معاينه و ويزيت همزمان چند بيمار در اتاق معاينه خودداري كنند.

شكاف بين اخلاق و اجرا

البته انتخاب همان راهنماي اخلاقي در تعيين محرمانه بودن بيمار مفيد خواهد بود و در راستاي حمايت از حقوق بيمار خواهد بود ، اما بايد توجه داشت كه تأييد آن در سيستم پزشكي كافي نيست ، اما اين دستورالعمل بايد قانوني باشد. و تضمين شود. در صورت نقض حقوق بيمار ، متناسب با اين نقض ، اقدامات مقتضي انجام مي شود.

داستان “بهمن كيرستمي” كه مي خواهد پرونده پزشكي پدرش را دريافت كند

لازم به ذكر است كه اين اولين بار نيست كه حقوق بيماران براي انتشار اطلاعات پزشكي خصوصي خود نقض مي شود. اين حادثه در پرونده پزشكي عباس كيرستمي طور ديگري اتفاق افتاد. با اين تفاوت كه در پرونده كيرستمي ، خانواده وي مي خواستند اطلاعات و پرونده پزشكي وي را بدست آورند ، درخواستي كه البته با موفقيت توسط بيمارستان پذيرفته نشد و هيچ كس براي تهيه اين پرونده پزشكي وارد بيمارستان نشد. جزئيات درمان كايروپراكتيك رهبر ايران هنوز مشخص نيست.

با اين حال ، ماده 93 راهنماي عمومي اخلاق پزشكي بيان مي كند كه تحت حق بيماران براي آگاهي از اطلاعات بهداشتي خود ، متخصصان پزشكي و نهادهاي مربوطه بايد مسئوليت اقدامات خود را در صورت صدمه به عهده بگيرند ، و ضمن عذرخواهي و گرفتن اقدامات اصلاحي و اقدامات پيشگيرانه ، ماهيت خطا و جزئيات مربوط به بيمار ، از جمله علل و عوارض خطا را مشخص مي كند.

علاوه بر اين ، مطابق ماده 1 اين راهنما ، براي حفظ اعتماد متقابل بين جامعه و حرفه پزشكي ، لازم است پزشكان و شركاي پزشكي از هرگونه علت جسمي ، رواني يا اجتماعي خطا آگاه باشند. از هرگونه حريم خصوصي خودداري كنيد. . يا آسيب اقتصادي به بيماران. ، با رضايت و حساسيت بيمار ، ضرر ناشي از خطاي آنها را جبران كند.

بر اين اساس ، در رهنمودهاي عمومي اخلاق حرفه اي تنظيم مقررات سيستم پزشكي تأكيد مي شود كه كليه اطلاعات مربوط به بيمار بايد در دسترس بيمار و قاعدتاً نمايندگان قانوني و والدين وي قرار گيرد. البته در مورد عباس قرقيزستان اينگونه نبود.

بنابراين ، به نظر مي رسد براي اجراي مفاد دستورالعملهاي كلي اخلاق پزشكي و حمايت از حقوق بيماران در اين زمينه ، بايد حريم خصوصي بيمار تنظيم شود. البته اگر اين مقررات توسط متخصصان پزشكي رعايت نشود و ذينفع از اين موضوع در سازمان نظام پزشكي شكايت كند ، آژانس مي تواند موضوع را بررسي كرده و به فرد خاطي هشدار دهد و حق را بازگرداند.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.