پژوهشگران به دنبال درك اين موضوع هستند كه آيا استفاده از ادويهجات ميتواند به پوشاندن طعم تلخ كمك كند و سبزيجات را براي اين گروه از افراد جذابتر كند. به گفتهي اسميت پژوهشهايي بايد بهمنظور يافتن روشهايي براي تشويق اين افراد به خوردن سبزيجات انجام شود. او گفت: ما اميدواريم مسيرهاي جديدي را پيدا كنيم كه افراد داراي اين ژن بتوانند با آن طعم بهتري به غذاهاي خود بدهند. ما اميدواريم در نهايت بتوانيم از اطلاعات ژنتيكي براي مشخص كردن اين موضوع كه كدام سبزيجات براي افراد قابل پذيرش هستند و كدام ادويهها موجب ميشود سبزي براي اين گروه از افراد جذابتر شود، استفاده كنيم تا آنها بتوانند سبزيجات بيشتري بخورند.
توصيه
تونيا رينهارد از دانشگاه ايالتي وين اين امر را جالب دانست كه پژوهشگران دانشگاه كنتاكي، مناطق ژني مرتبط با طعم را پيدا كردهاند كه ميتواند روي انتخاب مواد غذايي و توسعهي برخي از بيماريهاي مزمن تاثير داشته باشد. او گفت: از آنجايي كه ميوهها و سبزيجات حاوي مواد مغذي ضروري هستند كه ميتوانند موجب كاهش التهاب و آسيب اكسيداتيو شوند (دو فرايند آسيب زنندهي كليدي كه با بيماري قلبيعروقي، سرطان و ديگر بيماريهاي مزمن مرتبط هستند)، هر عاملي كه روي مصرف روزانهي اين غذاها تاثير بگذارد، احتمالا روي توسعهي اين بيماريها نيز تاثيرگذار خواهد بود. او با ذكر اين موضوع كه مردم بايد به خاطر داشته باشند كه درك طعم در انسان فرايند پيچيدهاي است كه تحت تاثير عوامل بسياري قرار ميگيرد، گفت: مردم بايد سعي كنند ترجيحات غذايي خود را بشناسند و در صورت ناسالم بودن، از عملكرد شناختي خود براي غلبه بر برخي از آنها استفاده كنند.
آني ماهون، متخصص تغذيه از دانشگاه IUPUI، مطالعهي ژنهايي را كه روي ترجيحات طعم اثر ميگذارند، حوزهي فعالي از پژوهش خواند. او در مورد پيامدهاي سلامتي خودداري از مصرف گياهان خانوادهي كروسيفر از جمله سبزيجاتي مانند كلم بروكلي و گلكلم كه براي سلامت قلب مفيد هستند، ابراز نگراني كرد. او گفت: اين سبزيها منبع خوبي از فيبر، فولات و نيز ويتامينهاي C و K هستند. اين مواد مغذي براي حفظ سلامت سيستم ايمني و گوارشي و نيز قلب مهم هستند. او پختن سبزيجات را به افرادي كه داراي اين ژنوتيپ هستند، پيشنهاد كرد و گفت: با اين كار ممكن است تلخي سبزي كم شود و طعم قابل قبولي پيدا كند. روش ديگر اينكه، افراد بايد منابع ديگري از آن مواد مغذي پيدا كنند كه در دسترس بوده و مصرف آنها ساده باشد. او همچنين گفت كه جوانههاي چشايي با افزايش سن حساسيت خود را از دست ميدهند: اينكه هنگام جواني، سبزي يا ميوهاي را دوست نداشتيد، بهمعناي اين نيست كه وقتي مسنتر شديد، نيز هنوز آن را دوست نداريد.