“لامبدا” پشت مرزهاي ايران / “كرونا” هنوز اولويت كشور نيست

آخرين اخبار پزشكي ايران و جهان را در اينجا بيابيد

“لامبدا” پشت مرزهاي ايران / “كرونا” هنوز اولويت كشور نيست

۹ بازديد

رئيس كميته ملي اپيدميولوژي و واكنش سريع كرونا با اشاره به وضعيت كرونا در كشور ، از نحوه كنترل اين بيماري انتقاد كرد و تاكيد كرد: اپيدمي كرونا را تنها وزارت بهداشت نمي تواند مديريت كند. اگر فقط 100 وزير ديگر در بخش بهداشت تغيير كنند ، بحث فقط در مورد خود وزير نيست ، …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
“لامبدا” پشت مرزهاي ايران / “كرونا” هنوز اولويت كشور نيست

“لامبدا” پشت مرزهاي ايران / “كرونا” هنوز اولويت كشور نيست https://hydoc.ir/لامبدا-پشت-مرزهاي-ايران-كرونا-هنوز-ا/ https://hydoc.ir/لامبدا-پشت-مرزهاي-ايران-كرونا-هنوز-ا/#respond سلام دكتر Fri, 27 Aug 2021 01:33:19 0000 رسانه سلامت و دانش Coronavisrus اولويت ايران پشت دولت سيزدهم رژيم كتوژنيك و ورزش رژيم ليمويي چيست سيستان و بلوچستان ظهور پنجمين كرونا كرونا كشور كوويد-19 لاغري ليمويي لامبدا ليمويي سايت رژيم ليمويي لاغري مرزهاي من ماسك مي زنم نيست هنوز واكسن ويروس كرونا وزارت بهداشت https://hydoc.ir/?p=9169

رئيس كميته ملي اپيدميولوژي و واكنش سريع كرونا با اشاره به وضعيت كرونا در كشور ، از نحوه كنترل اين بيماري انتقاد كرد و تاكيد كرد: اپيدمي كرونا را تنها وزارت بهداشت نمي تواند مديريت كند. اگر فقط 100 وزير ديگر در بخش بهداشت تغيير كنند ، بحث فقط در مورد خود وزير نيست ، …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
“لامبدا” پشت مرزهاي ايران / “كرونا” هنوز اولويت كشور نيست

رئيس كميته ملي اپيدميولوژي و واكنش سريع كرونا با اشاره به وضعيت كرونا در كشور ، از نحوه كنترل اين بيماري انتقاد كرد و تاكيد كرد: اپيدمي كرونا را تنها وزارت بهداشت نمي تواند مديريت كند. اگر فقط 100 وزير ديگر در بخش بهداشت تغيير كنند ، بحث فقط در مورد خود وزير نيست ، اما ساختار يكسان باقي مي ماند و ديدگاه ما در مورد مبارزه با همه گيري تغيير نمي كند ، ما همين روند مكرر را خواهيم داشت.

دكتر حميد سوري در گفت وگو با سلام دكتر وي در مورد وضعيت بيماري بيماري كرونا قلب در كشور گفت: به استثناي قسمت جنوب شرقي ، بقيه كشور در وضعيت نامناسبي قرار دارند و ميزان مرگ و مير در بسياري از استانها بالاست.

شيوع بالاي “دلتا” در كشور

چرا اين اتفاق افتاد؟

وي گفت: شيوع بيماري همه گير با نوع دلتا بسيار زياد است و متأسفانه در اكثر شهرها تخت بيمارستان ها اشغال شده و ميزان بار اپيدمي قابل توجه است. به نظر مي رسد عدم توجه به تاج علت اين حوادث است. به نظر من ، بدون سرزنش كسي يا انگشت اتهام به سمت يك فرد يا افراد تنها ، ما بايد در مورد آسيب پذيري هاي بزرگي كه منجر به اين همه گيري شد فكر كنيم.

كرونا هنوز يكي از اولويت هاي كشور نيست

روش مبارزه با اپيدمي را تغيير ندهيد ، همين روند تكرار مي شود

وي افزود: يكي از نقاط ضعف اين است كه كرونا هنوز يكي از اولويت هاي اصلي كشور نيست و بنابراين ساير سازمان هايي كه بايد مسئول باشند و به وزارت بهداشت در برابر همه گيري كمك كنند ، اين كار را انجام نمي دهند.به مديريت همه گيري كرونا تنها توسط وزارت بهداشت مديريت نمي شود. اگر فقط 100 وزير ديگر در بخش بهداشت تغيير كنند ، بحث فقط در مورد خود وزير نيست ، اما ساختار يكسان باقي مي ماند و ديدگاه ما در مورد مبارزه با اپيدمي تغيير نمي كند ، ما همين روند مكرر را خواهيم داشت.

مردم نيز بي تفاوت هستند

سوري ادامه داد: از سوي ديگر ، برخي افراد توجه چنداني به وضعيت ندارند. دستورالعمل سفر تعيين شده است ، اما سفر هنوز معتبر است ، به اين معني كه اين دستورالعمل ها رعايت نمي شوند. اكثر شهرها قرمز هستند ، اما آداب معاشرت با شهر قرمز مناسب نيست و شدت و سرعت عمل در برنامه ها كافي نيست.

خطر جدي است

پيش بيني هاي بيشتر در مورد عفونت و مرگ

وي گفت: “تهديد تاج و تخت تاجيكستان جدي است.” من نگران تأخير در تغيير دولت و كابينه هستم تا بر كنترل همه گيري و وخامت اوضاع تأثير منفي نگذارد.

وزير بهداشت جديد بايد سريع كار خود را انجام دهد

وي تاكيد كرد: يكي از اولويت هايي كه بايد در اسرع وقت مشخص شود اين است كه وزارت بهداشت شكل ويژه خود را در دولت سيزدهم به خود بگيرد و وزير جديد بهداشت بتواند به سرعت مديريت خود را تنظيم كرده و وارد شود. فعاليتها و فرايندهاي مديريت “. تقارن اپيدمي و تغيير دولت در حال حاضر اتفاق نمي افتد و انتقال قدرت در زماني صورت مي گيرد كه ما به بدترين ميزان مرگ و مير بيماري كرونا در كشور رسيده ايم.

شيوه هاي مديريت بيماري در سيستان و بلوچستان استفاده نمي شود؟

نماينده تام الاختيار وزير بهداشت در سيستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته براي مبارزه با اين بيماري در سيستان و بلوچستان ، با تاكيد بر اينكه برنامه اقدام در اين استان در سراسر كشور اجرا مي شود ، گفت: مايليم به اشتراك بگذاريم تجربيات ما در مورد درمان بيماري كرونا در استان سيستان و بلوچستان به گونه اي كه قابل تكرار باشد و تنها يك گزارش در اين مورد به وزير بهداشت ارائه شده است. ما در آنجا معجزه اي نكرديم و فقط سعي كرديم از ابزارهاي جهاني و محلي و شيوه هاي مديريت كرونا استفاده كنيم و با مشاركت مداوم در ميدان و رديابي مسائل منطقه گام مهمي براي مديريت وضعيت برداريم. اين برنامه را مي توان بدون شكست توسعه داد. در سراسر كشور ، اما تنها در صورتي كه Who آن را بخواهد و متعهد باشد. يكي از مواردي كه ما نمي دانيم اين است كه حداكثر همكاري بين بخش ها در همه سطوح وجود دارد.

جهش لامبدا در برخي از كشورهاي همسايه

آينده مضطرب

وي همچنين در مورد وضعيت كشور در روزهاي آينده اظهار داشت: ما از جهش لامبدا از تركيه و برخي كشورهاي همسايه مطلع هستيم. بنابراين ، خطر در گوش ما است و با توجه به اينكه تردد ما به درستي كنترل نمي شود ، پرش هاي لامبدا در هر زمان در كشور ثبت مي شود و در روزهاي آينده بسيار نگران كننده است. ما اميدواريم كه اقدامات لازم در اسرع وقت و به طور جدي انجام شود. در غير اين صورت ، با روش كنوني مديريت اپيدمي ، وضعيت مي تواند بدتر شود. ويروس دائماً در حال تكامل است و در آينده ممكن است جهش هاي شديدتري از جهش هاي فعلي رخ دهد.

اقدامات كنترلي كه سازگار نيستند

ضرورت تغييرات اساسي در اجراي قوانين و مقررات

وي افزود: ما بايد براي هر اتفاقي كه ممكن است در ژنتيك ويروس رخ دهد و باعث جهش شود ، آماده باشيم و سياست هايي را اتخاذ كنيم كه قله هاي زيادي در يك رديف ندارند. ظهور شيوع هاي متعدد نشان مي دهد كه اقدامات كنترل ما ثابت نبوده و بيماري زايي ويروس هاي جديد در حال افزايش است ، كه خطر ابتلا به اين بيماري را افزايش مي دهد ، و ما ديگر تضمين نمي كنيم كه واكسيناسيون جمعي مي تواند جامعه را نجات دهد. بنابراين ، ما بايد تغييرات اساسي در شيوه زندگي و اعمال قوانين و مقررات ايجاد كنيم.

ضرورت بهبود فرآيندهاي سلامت بيماري كرونا

سوري ادامه داد: ما بايد روند مراقبت هاي بهداشتي در منطقه كرونا را مرور كرده و آن را بطور اساسي اصلاح كنيم تا بسته به شرايط هر استان متفاوت باشد و به استانها آزادي بيشتري براي انتخاب سياست ها و استراتژي هاي م inثر در استان بدهد. يكي از چالش هاي مديريت نوشتن نشريات اصلي براي همه اينها تنوع قومي و … است كه طبيعتاً در مكان هاي مختلف به يك شكل عمل نمي كند. يكي از نكات موفق در كنترل كرونا در سيستان و بلوچستان ، نوشتن دستورالعمل ها و برنامه هاي مديريتي با حفظ اصالت و مطابق با شرايط فرهنگي ، اجتماعي و اقتصادي آن جامعه بود. اين امر بايد در استان هاي ديگر نيز اتفاق بيفتد.

هنوز به قله نرسيده ايم و اوضاع روز به روز بدتر مي شود

وي گفت: اكثر مناطق كشور آلوده هستند و وضعيت روز به روز بدتر مي شود ، اگرچه هنوز به قله پنجم نرسيده ايم. بيماري ايسكميك قلبي و بستري شدن در بيمارستان روند مثبتي دارد و در سراسر كشور رو به افزايش است.

وي گفت: “فكر نمي كنم زمان آن فرا رسيده باشد زيرا تحقيقات نشان مي دهد واكسن پس از 8 ماه از اولين تزريق تزريق مي شود و ما هنوز در جامعه به اين تعداد نرسيده ايم.” در مورد كادر پزشكي ، اين بدان معناست كه تنها اولين دوز يادآوري اولين خط كادر پزشكي در مبارزه با بيماري است و هيچ دليلي براي دريافت دوز سوم توسط كاركنان بيمارستان و مراكز كاركنان وجود ندارد.

انتهاي پيام

به

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
“لامبدا” پشت مرزهاي ايران / “كرونا” هنوز اولويت كشور نيست

https://hydoc.ir/لامبدا-پشت-مرزهاي-ايران-كرونا-هنوز-ا/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.